Deanie's Seafood Presents

Sunday, April 23, 2017
11am-9:30pm In Bucktown, Baby



Join Deanie's mailing list to receive updates on
Pinch A Palooza 2017

Articles







Image Map

EVENT SCHEDULE

 Schedule  MAIN STAGE  SECOND STAGE

11:00-Noon

Breakwater Drive (1 hr)

Noon-12:20 PM


Kids Crawfish Contest

12:20-1:20 PM

The Benchwarmers (1 hour)


1:20-1:40 PM


Heat 1 Crawfish Contest

1:40-2:55 PM

The Sheik (1 hour 15 min)


2:55-3:15 PM


Heat 2 Crawfish Contest

3:15-4:30 PM

Vince Vance (1 hour 15 min)

4:30-4:50 PM


Final Contest

4:50-6:05 PM

Amanda Shaw (1 hour 15 min)


6:05-6:25 PM


610 Stompers

6:25-7:40 PM

Rockin Dopsie (1 hour 15 min)


7:40-8:00 PM


House Music

8:00-9:30 PM

Flow Tribe (1 hour 30 min)

   The line up schedule is subject to change. Updates will be posted to pinchapalooza.com.


Our Sponsors

1713 Lake Ave, Bucktown